Privatlivspolitik

Gældende fra dato: 19-11-2023


Flamesman1 ("Vi", "Os", "Vores") sætter stor pris på og respekterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de oplysninger, du giver os, når du besøger www.flamesman.dk ("Webstedet"). Ved at bruge webstedet accepterer du betingelserne i denne privatlivspolitik.


1. Oplysninger, vi indsamler


Vi kan indsamle følgende oplysninger, når du bruger vores websted eller kontakter os:


 • For- og efternavn
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Andre relevante oplysninger, som du som kunde oplyser til os


  2. Formål med brug af oplysningerne


   Vi bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:


   • At kontakte dig i forbindelse med din henvendelse eller forespørgsel;
   • At administrere og behandle samarbejde mellem dig og Flamesman1;
   • At opfylde vores forpligtelser i henhold til indgåede aftaler.


   3. Opbevaring og sletning af oplysninger


    Vi opbevarer dine oplysninger kun så længe det er nødvendigt for de formål, de blev indsamlet til, eller så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige eller påkrævet, medmindre du har givet samtykke til andet.


    4. Deling af oplysninger


    Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig eller hvis det kræves i henhold til gældende lovgivning.


    5. Sikkerhed


    Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion.


    6. Ændringer i privatlivspolitikken


    Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik efter eget skøn. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på webstedet, og det er dit ansvar at gennemgå denne politik regelmæssigt.


    7. Kontaktoplysninger


    Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os på business@simonl.dk.